jueves, 2 de marzo de 2017

Un empleado Municipal de Santa Coloma se crea su propia plaza ilegal PMR para aparcar su coche.

El lloc dels fets, en una imatge de Diari de Santa Coloma | Jordi Corachán


Un veí de Santa Coloma, Pablo C. C., ho tenia tot a prop de la seva mà com a treballador de la Brigada Municipal de l’Ajuntament des del 24 de juliol del 2009: plaques de minusvàlids i pintura. I no va pensar una altra cosa que fer-se una plaça d’aparcament reservada davant de casa seva, al carrer de Joan Ràfols, molt a prop de l’església Major, tal com indica el 'Diari de Santa Coloma'.
En aquell lloc estacionava cada dia el seu cotxe des del passat mes d’octubre fins fa unes poques setmanes. Aquest fet va fer estranyar finalment als veïns, ja que veien l’home fort i no semblava tenir cap tipus de minusvalidesa. Per això mateix, la policia local de la zona també se’n va adonar i va aixecar una acta d’inspecció, amb fotografies incloses, i es va destapar l’escàndol.

Aquesta trampa ha causat una gran indignació entre els seus companys de la brigada i altres departaments, ja que ell era precisament el responsable de marcar les places per persones amb mobilitat reduïda a la via pública quan aquestes eren aprovades per l'Ajuntament. Segons informa el 'Diari de Santa Coloma', Pablo es va passar per alt totes les normes i ara sembla que pagarà per tot el que ha fet, ja que, se li ha imputat l'expedient 10907, per una «falta molt greu». Cal destacar que l'encarregada del servei haurà de proposar una sanció final per a Pablo

http://catalunyadiari.cat/noticia/22297/un-empleat-municipal-es-crea-la-seva-propia-placa-de-minusvalids-pel-seu-cotxe


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Asociaciones amigas